Met de volgende partners werkt Petra Overgaag Leefstijlcoaching samen:

https://www.sensestory.nl/

Met SenseStory is Petra Overgaag Leefstijlcoaching een samenwerking aangegaan met collega’s. Wij houden elkaar scherp, delen ervaringen, netwerken gezamenlijk en leren van elkaar.

https://www.avleg.nl/

Na de opleiding tot Leefstijlcoach bij de Academie voor Leefstijl en Gezondheid gevolgd te hebben, heeft petra Overgaag Leefstijlcoaching nog steeds contact met deze organisatie. Zij organiseren opleidingen en bijscholingen en houden de oud studenten goed op de hoogte van alle ontwikkelingen op Leefstijlgebied. 

https://www.hextrabegeleiding.nl/

Petra Overgaag is coach bij Hextra Begeleiding

https://www.santhof.nl/

Petra Overgaag is coach bij Santhof Begeleiding

https://www.blcn.nl/

Beroepsvereniging voor Leefstijlcoaches. De vereniging bestaat uit leefstijlcoaches die op hbo-niveau geschoold zijn. Ze hebben verstand van leefstijl én coaching. Dat betekent dat een BLCN leefstijlcoach altijd vanuit het doel van de cliënt/deelnemer werkt en alle relevante leefstijlthema’s betrekt in de begeleiding. Denk daarbij aan voeding, bewegen, slaap en ontspanning, maar ook bijvoorbeeld dagindeling, of je bewuster zijn van de signalen van je lichaam. Elk jaar zijn de Leefstijlcoaches verplicht zich bij te scholen, zodat zij goed op de hoogte blijven van de nieuwste inzichten die wetenschappelijk ondersteund worden.

.

https://www.kabiz.nl/  

Kabiz regelt de registratie van mensen die in de zorgt werken en hun punten elkaar weer moeten halen. Petra Overgaag is geregistreerd onder nummer L0479